2.14.2012

Kai nesitiki būti nustebinta

Ne(be)švenčiu Valentino, jau esu apie tai užsiminusi.Todėl šiandien ankstų rytą kai kas mane labai nustebino. Taip nuoširdžiai, kaip seniai jau buvau nustebinta. Akis pramerkti privertė tiesiog į lovą atgabentos gėlės. Dar miegančiai mano galvai situacija pasirodė tikrai netikėta, bet gal būtent dėl to tokia maloni. Prisipažinsiu, nespėjau net dorai įžiūrėti TO žmogaus veido:), nes apsisukęs jis išrūko pro duris savais reikalais. Tikiuosi jį dar sutikti ir padėkoti už gražų rytą.


Tiesą sakant, visai neplanavau šiandien rašyti į blogą, nes tiesiog neturėjau apie ką... Taigi gaunasi, kad rašau ekspromtu. Tokiais nepasiruoštais atvejais gelbėja per laiką sukaupti fotoarchyvai. Traukiu vieną tokį kažkada su Mademoisele gamintą, bet neviešintą skanėstą kaip idėją jums, jeigu ir jums šiandien nutiktų kažkas netikėto, kam visai nesiruošėt :)

Tereikia užbėgti (arba paprašyti svečio, kad užbėgtų) į parduotuvę morengų, grietinėlės ir šaldytų uogų. Tada išplakti grietinėlę su trupučiu cukraus pudros, o atitirpintas uogas pasaldinti (aš ėmiau šaldytas braškes ir avietes ir dar truputį pašildžiau su cukrum, kad pasidarytų sirupukas). Ir keliais paprastais judesiais inde padarom netvarką (anglų vadinamą Eton mess).


1, 2 - sutrupinti morengus.
3 - uždėti saldžios plaktos grietinėlės.
4 - užpilti uogų.


 
Saldaus šv.Valentino tiems, kas švenčia!


1 komentaras:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...